20K - Mitja de la Moixina

Recorregut

Aquest any la organització en commemoració de la 10a Edició de la Cursa de la Moixina ha volgut incorporar un recorregut de 20km i un desnivell (618m+) amb 2 pujades salvatges acompanyades de baixades molt potents només aptes per aquelles cames més preparades de corredors i corredores que us moveu com isards.

El recorregut vol mantenir l’estil pur de la seva germana petita, i per tant haureu d’estar atents ja que el marcatge serà només l’essencial en els punts d’encreuament (rètols de fusta amb fletxes de color vermell) , però no hi haurà cintes balisadores per no generar residus.

Els primers 6km els compartirà amb la cursa de 10km i arribat aquest punt a la carretera del Corb us desviareu a l’esquerra seguint una pista que planeja 1km fins que comença a pujar. En aquest moment s’agafarà un corriol que puja de manera contundent agafant alçada per la falda de la Serra del Corb fins que arribat a cert punt es convereix en un puja baixa passant per les ermites de Sant Martí del Corb i Sant Miquel del Corb fins arribar al Volcà Racó. En aquest punt s’inicia una baixada tècnica que ens portarà fins al veinat de pocafarina, i després d’uns pocs metres d’asfalt en entorn urbà en endinsem en una petita i preciosa fageda direcció el volcà cabrioler punt en el que empalmem amb el recorregut de 10km i ens començarem a enfilar fins arribar al coll en el que mentre els corredors de 10km inicien l’última baixada, a vosaltres us tocarà afrontar un desnivell de prop de 100m molt potent per finalment gaudir d’una baixada èpica fins arribar al triai i ja afrontar l’últim km pels paratges de la Moixina fins a línia de meta.

En aquest cas, hi haurà un punt d’aigua al km 9,5 just a l’Ermita de Sant Martí del Corb on també hi haurà una mica de fruita per aquells que la puguin necessitar.

Aquesta cursa només és apta per persones que vulguin córrer i no accepta caminadors.

La sortida serà conjunta amb la de 10km a les 09:30.

El temps màxim per finalitzar la cursa serà de 3 hores, és a dir a les 12:30 es donarà per acabada i a partir d’aquesta hora els corredors que quedin en cursa ho faran sota la seva responsabilitat.

Hi haurà per tant un temps de tall al punt d’aigua al Km 9,5 en el qual s’haurà de passar a les 11:00, moment en el que es portarà 1h 30 minuts de cursa.

 

Categories

Individual femení i individual masculí En la modalitat de 20 km, només es pot optar per córrer-la de forma individual. Hi haurà categoria masculina absoluta i femenina absoluta.

 

Cursa Ecològica

Aquest any juntament amb el Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa volem portar a terme un format de cursa ecològica. Des del fet de saber-nos orientar, a no marcar amb elements no reutilitzables, a preparar una bossa del corredor sostenible. Per això volem reduir les deixalles de plàstic tals com ampolles d’aigua, cintes balisadores de marcatge, gots de plàstic i altres possibles residus que es puguin generar degut a la cursa.

Us demanem doncs la vostra col·laboració.

No hi haurà avituallament com a tal, però si punt on reomplir bidons si algú va faltat d’aigua.

Reglament

Per a participar a la desena Cursa de la Moixina cal llegir, respectar i acceptar el reglament de la Cursa 20K.

Tots els participants de la Cursa de la Moixina, hauran de portar IMPRÈS I SIGNAT, la declaració responsable el mateix dia de la cursa. Declaració Responsable.

Per als participants menors d'edat de la desena Cursa de la Moixina, cal que el seu pare/mare ompli la declaració responsable. No portar omplert i signat aquest document el dia de la cursa implica no poder participar a la Cursa de la Moixina. Declaració responsable menors.

La Cursa d'anys anteriors


Patrocinadors i col·laboradors